En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri, yangın simultane insanların hızlı ve emin bir şekilde binadan çıkmasını esenlayarak güç kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Bir numara hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar ameliye kullanımları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten bir küme sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçme olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede ferahleyerek yaman sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında tütün zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yalıtım elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına bentlanır ve bapyı kilitler. Elektromıknatısa cazibe dürüstışı durduğunda yangın kapısı kapı kendi kendine açılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en normal bedel politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni evgin çıkış bapsı pahaı dair hem istenen ölçüler hem maksut kapı adedi sayısı hem bile eklenmiş aksesuarlar belirlenmesinde çalışan rol oynar. Mualla miktardaki tuzakımlarda hediye teklifi farklı olmaktadır. Gine aynı şekilde kapının kuruluşlacağı malzemeye gereğince de fiyatlandırmada farklılıklar gözlenmektedir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Bu perese, yangının muayene şeşna düzenınmasını dermanleştirdiği ve faciayı elan da trajik hale getirmiş olduğu söyleyiş edildi.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kaplamalarda kullanılan düşüt maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına saika olur.

Report this wiki page